Waarom

Wij geloven dat een zelfbewuste zorgprofessional de toekomst heeft. En dat het belangrijk is dat zorgprofessionals elkaar ondersteunen om zelfbewust te zijn en te blijven.

Ben jij zo’n zelfbewuste zorgprofessional of wil je dat worden?
Je houdt van je werk, ook al raak je soms gefrustreerd door alle gedoe er om heen. Je neemt vaak initiatief als je ziet dat iets beter kan. En je hebt de moed om je kwetsbaar op te stellen als je het even niet meer weet of als je steun nodig hebt. Samen kun je meer dan alleen.

Wij bouwen aan een community van, voor en door zorgprofessionals
Een community om elkaar te steunen, plezier te hebben, kennis te delen en samen te leren. Omdat we meer regie willen nemen over ons werk en ons vakmanschap. We zijn een beetje rebels, maar altijd met het doel voor ogen: het goede leven voor onze clienten en mooi werk voor onszelf in een gezonde organisatie.

Doe jij mee?
Ben je jong, oud, man, vrouw, ervaren of student, blond of donker, zzp-er of in loondienst, homo of hetero, gelovig of juist niet en voel je passie voor je werk en je vakmanschap? Werk je als begeleider, behandelaar, verpleegkundige, verzorgende, helpende of student in de zorg voor jeugd, ouderen of gehandicapten? Bouw dan met ons mee aan de leukste en interessantste community voor zorgprofessionals en neem contact met ons op!