Hoe het werkt

Wij geloven niet dat je een community kunt maken, wel dat een community kan ontstaan. Omdat mensen een gedeeld belang hebben of een gedeelde belangstelling. Of omdat mensen elkaar nodig hebben of elkaar leuk vinden.

Wij nemen initiatieven die zich richten op dat gedeelde belang en de gedeelde belangstelling. We brengen mensen bij elkaar in levensechte ontmoetingen en online contact. We hopen dat er zo een community van, voor en door zorgprofessionals ontstaat, over de grenzen van zorgorganisaties of zorgopleidingen heen. Maar we weten natuurlijk niet precies hoe dat uit gaat pakken. In onze gesprekken merken we dat het idee enthousiast wordt ontvangen door zorgprofessionals, door zorginstellingen en opleidingen. Omdat zorgprofessionals meer regie willen nemen over hun werk en hun vakmanschap.

Dit najaar starten we met de eerste expedities van, voor en door zorgprofessionals. Wil je hierover meer weten? Kijk dan op de pagina met activiteiten. Heb je zelf een idee voor een initiatief? Neem gerust contact met ons op, we horen het graag!