Geen categorie

Zelforganiseren & zo… hoe doe jij dat?

Op dinsdagmiddag 21 november 2017 organiseert Ipse de Bruggen een uitwisselingstafel over zelforganisatie. Begeleiders, bestuurders, managers en stafmedewerkers van verschillende zorgorganisaties delen hun inspirerende verhalen en praktische tips.  Een heel mooi initiatief dat we graag onder je aandacht willen brengen. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor mensen die willen meepraten en meeluisteren.
Heb je belangstelling of wil je meer weten? In de link vind je alle informatie Uitnodiging Uitwisselingstafel. Of mail naar PRO2PRO.

Ipse de Bruggen is een van de vier organisaties die deelneemt aan de PRO2PRO Expeditie Zelforganisatie 2017/2018. PRO2PRO is een community van, voor en door zorgprofessionals en studenten gericht op het delen van kennis over de grenzen van organisaties heen.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s