Geen categorie

“Ik doe mee voor mezelf en voor mijn team”

“Ik doe mee aan deze expeditie omdat ik zelf nieuwe dingen wil leren, maar ook omdat ik graag nieuwe ideeën wil brengen naar mijn team.” De begeleiders van Prinsenstichting die meedoen aan de Expeditie Zelforganisatie zijn niet alleen leergierig, maar ook  behoorlijk ambitieus. Ze hopen dat het hen en hun teams veel gaat opleveren als het gaat om zelforganisatie. Ze willen graag hun kennis en ervaring delen en ook leren van andere zorginstellingen.

Meteen nadat Prinsenstichting hoorde over deze eerste expeditie, was er veel enthousiasme om mee te doen.  In rap tempo hebben Herma Hofmeijer, Dannie Struijf, Gelbert Kok en Sanna Tijsen begeleiders nieuwsgierig gemaakt om mee te doen. Op de foto van links naar rechts de expeditieleden: Sanna Tijsen (gids van deze Expeditie), Tessel Schilperoord, Erica Drenthe en Deborah Bouman. Nikki Hooijberg kon er vandaag helaas niet bij zijn.

Vandaag was de laatste kennismakingsbijeenkomst ter voorbereiding op de PRO2PRO expeditie die aanstaande woensdag 20 september start. Behalve Prinsenstichting doen begeleiders mee van Ipse de Bruggen, Zuidwester en studenten van de Hogeschool Utrecht. Deze expeditie wordt georganiseerd door PRO2PRO, een community van, voor en door zorgprofessionals. Wil je meer weten? http://www.pro2pro.nl of like onze Facebook-pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s