Geen categorie

“Het lijkt me leuk om iets toe te voegen en nieuwe werelden te leren kennen”

Vier honours-studenten van de Hogeschool Utrecht doen mee aan de eerste Pro2Pro-expeditie. Deze ambitieuze honours-studenten Farmakunde nemen deel aan de Expeditie met het thema Zelforganisatie als extra onderdeel bovenop hun studie.
Tijdens de Expeditie verrijken zij de zorgprofessionals die aan de Expeditie deelnemen, met hun kennis en frisse blikken. Zij ondersteunen de zorgprofessionals met hun praktijkvragen rondom het “thema zelforganisatie”.

Gisteren was de voorbereidingssessie van de Expeditie die 20 september van start gaat. Naast een nadere kennismaking hebben we met de studenten gekeken naar wat de Expeditie inhoudt. Meebouwer Roy Schouten vertelde uit eigen ervaring wat voor hem een expeditie is.
De enthousiaste gids Linda van den Broek is het aanspreekpunt voor de studenten bij de Hogeschool Utrecht voor de expeditie en heeft met de studenten haar rol en verwachtingen ten aanzien van de studenten besproken.

We zijn blij met de nieuwsgierige studenten en hebben er zin in. Op de foto studenten Max van Doorn, Vivian Eekhart en gids Linda van den Broek. Daisy Overeem en May Oda konden bij deze bijeenkomst niet aanwezig zijn.

Expeditie Zelforganisatie is een initiatief van PRO2PRO, een community van, voor en door zorgprofessionals. Andere organisaties die deelnemen aan deze expeditie zijn Ipse de Bruggen, Zuidwester en Prinsenstichting.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s